Joyaskor

Ortopediska skor •

Om oss

40 års erfarenhet av ortopediska skor

Kolpa ort. Skotek. AB är ett familjeföretag som grundades för ungefär 40 år sedan, då under namnet Kolpa. Ända sedan starten har vi haft fokus på fotriktiga skor och att tillverka beställningsgjorda fotbäddar som vi säljer i såväl vår fysiska butik som i vår nätbutik. Vi har en gedigen erfarenhet inom området vilket gör att vi har den kunskap som krävs för att hjälpa dig och dina fötter och komma tillrätta med de problem som orsakas av en felaktig fotställning.

Individuellt anpassade ortopediska fotbäddar

Hos Kolpa Ortopedi får du hjälp att ta fram individuellt anpassade ortopediska fotbäddar. En perfekt gipsavgjutning avlastar de främre fotlederna med hjälp av en pelott och ger extra bra stöd i fotvalvet. Kolpa Skomakeri är ett familjeägt företag som grundades av familjen Stefanic år 1979 i familjens källare. När företaget växte flyttade hela verksamheten till nya och större lokaler i Spånga centrum år 2005. Än idag hittar ni vårt ortopediska skomakeri på denna plats.

Fötterna bär hela vår tyngd och ska hålla länge

Våra fötter är oumbärliga för att våra kroppar ska kunna röra sig och fungera optimalt. Många har ont i fötterna helt i onödan och om du känner av smärta i fötterna ser vi gärna att du gör ett besök i vår butik för att genomgå en fotdiagnostik, det första steget för att avhjälpa problemen.

Vi levererar skor till hela landet via vår webbutik och du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en skoaffär som är återförsäljare av Joya och har ett stort sortiment av ortopediska skor från andra välkända tillverkare.

  Adress
  Spånga torg 8
  163 51 Spånga

  Telefon
  08-557 65 878

  E-post
  kontakt@joyaskor.nu

  Orgnr
  556393-5955

OM OSS

När du söker efter en skoaffär som är återförsäljare av Joya och har ett stort sortiment av ortopediska skor från andra välkända tillverkare.

Joyaskor.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Kolpa ort. Skotek. AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Spånga torg 8
163 51 Spånga

08-557 65 878

kontakt@joyaskor.nu

Orgnr:
556393-5955