Joyaskor

Ortopediska skor •

Promenadskor

Om du upplever problem med olika typer av smärta i fötterna är det extra viktigt att ha ett par bra promenadskor, gärna med en formgjuten fotbädd. Joyaskor är utvecklade för att ge hela foten ett optimalt stöd när du går och motverkar samtidigt smärta i knän och rygg, något som kan uppkomma när du går i skor som inte är anpassade efter dina kroppsliga förutsättningar. När du besöker oss hjälper vi dig att hitta ett eller flera par skor som passar eller korrigerar din fotställning.

Rätt promenadskor vid hälsporre är av yttersta vikt

Vi utsätter dagligen vår fötter för påfrestningar som få andra konstruktioner och material hade klarat av. Det är inte ovanligt att personer som står mycket eller går och springer i fel skor drabbas av hälsporre. Hälsporre är en pålagring på hälens undersida som ger smärtsamma symptom, men besvären går att bota med hjälp av bra promenadskor för dam eller dito variant i herrskor. Medan hälsporren läker ut är det viktigt att ha skor som avlastar hälen och korrigerar fotställningen till rätt läge. Det kan även behövas en speciell tryckavlastande sula, något som vi kan hjälpa till med att prova ut.

Promenadskor från Joya minskar rygg- och knäbesvär

När du vänder dig till oss för att prova ut ett par herrskor eller damskor är vi behjälpliga med att:

 • Prova ut ett par skor som passar dina fötter och din fotställning
 • Tillverka ett par formgjutna sulor om det finns behov av sådana

Prisvärda och bekväma promenadskor

Vår certifierade och kompetenta personal hjälper dig att prova ut en par promenadskor från Joya när du besöker oss i vår butik. Har du redan skor från oss kan du välja om du vill beställa ytterligare ett par från vår webbutik eller komma till butiken för att prova ut ett par. I vårt sortiment har vi även bekväma sandaler som kan användas vid olika typer av fritidsaktiviteter eller som en fotriktig vardagssko. Om du har några frågor om våra produkter eller tjänster är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att besvara dem.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en skoaffär som är återförsäljare av Joya och har ett stort sortiment av ortopediska skor från andra välkända tillverkare.

  Adress
  Spånga torg 8
  163 51 Spånga

  Telefon
  08-557 65 878

  E-post
  kontakt@joyaskor.nu

  Orgnr
  556393-5955

OM OSS

När du söker efter en skoaffär som är återförsäljare av Joya och har ett stort sortiment av ortopediska skor från andra välkända tillverkare.

Joyaskor.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Kolpa ort. Skotek. AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Spånga torg 8
163 51 Spånga

08-557 65 878

kontakt@joyaskor.nu

Orgnr:
556393-5955