Joyaskor

Ortopediska skor •

Sandaler

Om man har problem med hälsporre eller genomtrampade hälkuddar kan det vara svårt att hitta sandaler med tillräckligt dämpning som gör att det går att gå smärtfritt i. I vårt sortiment av Joyaskor hittar du olika varianter av remsandaler med en uppbyggt fotbädd och en skosula som bidrar till att minska påfrestningarna på knän och rygg. Många upplever rygg- och knäproblem helt i onödan på grund av att de går i ett par skor som inte är anatomiskt anpassade.

Sandaler för dam – för alla tillfällen

För personer som har breda fötter kan det vara svårt att hitta ett par bekväma sandaler. Till vårt sortiment har vi valt ut skandalskor med olika läster för att alla ska kunna hitta en sandal som passar foten. Vi har även tagit fasta på att det ska gå att hitta såväl fotvänliga innesandaler till arbetet som eleganta och stilrena modeller till vardags och fest. Samtliga modeller har stötdämpande sulor och uppbyggda sulor för att ge fotmuskulaturen det stöd som krävs för att hålla fotställningen i ett korrekt läge.

Hos oss hittar du bekväma sandaler till ett bra pris

Vi anser att alla ska kunna gå i ett par snygga och fotvänliga skor. Därför har vi bland annat sandaler från Joya i vårt sortiment. Förutom att hålla ett bra pris för sandaler erbjuder vi även gipsavgjutning med syfte att tillverka en formgjuten fotbädd och dessa kan fås antingen som hel- eller halvinlägg beroende på skotyp och vad som passar. Det går alltid bra att kontakta oss via telefon, e-post eller något av kontaktformulären här på hemsidan för att få svar på eventuella frågor. Självklart kan du även välkommen in vår butik.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en skoaffär som är återförsäljare av Joya och har ett stort sortiment av ortopediska skor från andra välkända tillverkare.

  Adress
  Spånga torg 8
  163 51 Spånga

  Telefon
  08-557 65 878

  E-post
  kontakt@joyaskor.nu

  Orgnr
  556393-5955

OM OSS

När du söker efter en skoaffär som är återförsäljare av Joya och har ett stort sortiment av ortopediska skor från andra välkända tillverkare.

Joyaskor.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Kolpa ort. Skotek. AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Spånga torg 8
163 51 Spånga

08-557 65 878

kontakt@joyaskor.nu

Orgnr:
556393-5955